Page MenuHomePhabricator

[betalabs] Uncaught TypeError: Cannot read property 'commandRegistry' of null
Closed, ResolvedPublic

Description

  1. In betalabs, click on Reply on any Flow page post.
  2. Switch to VE - type something and click on link or mention icons. The link/mention inspectors flashed for a sec and disappeared.
  3. Click on 'Reply' button - the following error is displayed:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'commandRegistry' of null
 ve.ui.Tool.getCommand @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:458
ve.ui.Tool.onUpdateState @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:458mw.loader.implement.oo.EventEmitter.emit @ VM2158:169
ve.ui.Toolbar.updateToolState @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:462
ve.ui.Toolbar.onContextChange @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:460mw.loader.implement.oo.EventEmitter.emit @ VM2158:169
ve.dm.Surface.stopQueueingContextChanges @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:130
ve.dm.Surface.changeInternal @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:134
ve.dm.Surface.change @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:133
ve.ce.Surface.changeModel @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:393
ve.ce.Surface.onSurfaceObserverRangeChange @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:367mw.loader.implement.oo.EventEmitter.emit @ VM2158:169
ve.ce.SurfaceObserver.pollOnceInternal @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:396
ve.ce.SurfaceObserver.pollOnce @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:395
ve.ce.Surface.onDocumentBlur @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:337
ve.ce.Surface.onFocusChange @ load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.visualEditor.core%2Cmediawiki%2Cmwcore%2Cmwlink%2Cmwtransc…:335OO.ui.debounce.later

Event Timeline

Etonkovidova raised the priority of this task from to Needs Triage.
Etonkovidova updated the task description. (Show Details)
Etonkovidova subscribed.
Catrope subscribed.

This might be fixed with the new editor work that was merged like 5 minutes ago?

Re-checked in betalabs after "Add an editor widget https://gerrit.wikimedia.org/r/220665" - the issue is fixed.