After clicking on 'Edit description', Board description is displayed empty while its content loads
Closed, ResolvedPublic

Description

When clicking on 'Edit description' , the placeholder is displayed empty before the board content is re-loaded.

Another case:

  • Open Board description in any editing mode
  • Add some content and click 'Cancel'
  • click 'Edit description' again - the non-saved content will be displayed momentarily

Note:
The issue happens only on the first edit - subsequent edits will present the Board editable content without hiccups.
The issue is always present - it doesn't matter how big the board content is.

Etonkovidova updated the task description. (Show Details)
Etonkovidova raised the priority of this task from to Needs Triage.
Etonkovidova added a subscriber: Etonkovidova.
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptAug 18 2015, 6:27 PM
Catrope triaged this task as Normal priority.Aug 19 2015, 11:30 PM
Catrope set Security to None.
Catrope added a subscriber: Catrope.
Etonkovidova updated the task description. (Show Details)Sep 1 2015, 11:01 PM

The editor is designed to appear empty (pending state) while it loads the new data, because we can't display the html content in the editor without having it parsed first ,and because we don't yet know which editor you're going to load (wikitext or VE.)

However, it shouldn't display the previously unsaved content. This piece should have fixed this issue: https://gerrit.wikimedia.org/r/#/c/235383/

Checked in betalabs.

DannyH closed this task as Resolved.Sep 14 2015, 5:19 PM
DannyH added a subscriber: DannyH.