Link to archived wikitext page isn't added when opting in for 2nd time
Closed, ResolvedPublic

Description

Taken from https://phabricator.wikimedia.org/T111830#1644629:


One scenario doesn't seem to work:

Re-opt-in ( features/opt-in.feature:37 )

  1. You have a wikitext talk page
  2. You opt-in, opt-out, and opt-in again
  3. The flow board description should contain a template with a link to your archived wikitext talk page

It looks like modifying the board description the second time to add the template doesn't work on beta. It works locally.

matthiasmullie updated the task description. (Show Details)
matthiasmullie raised the priority of this task from to Needs Triage.
matthiasmullie added a subscriber: matthiasmullie.
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptSep 16 2015, 5:42 PM
DannyH triaged this task as High priority.Sep 16 2015, 5:51 PM
DannyH added a subscriber: DannyH.

Change 239057 had a related patch set uploaded (by Matthias Mullie):
Make sure $title object has the correct article id

https://gerrit.wikimedia.org/r/239057

Change 239057 merged by jenkins-bot:
Make sure $title object has the correct article id

https://gerrit.wikimedia.org/r/239057

Change 239104 had a related patch set uploaded (by Matthias Mullie):
Update Title & LinkCache article ids right after move

https://gerrit.wikimedia.org/r/239104

Change 239104 merged by jenkins-bot:
Update Title & LinkCache article ids right after move

https://gerrit.wikimedia.org/r/239104

Change 239151 had a related patch set uploaded (by Matthias Mullie):
Read board content from master db

https://gerrit.wikimedia.org/r/239151

Change 239151 merged by jenkins-bot:
Read board content from master db

https://gerrit.wikimedia.org/r/239151

Etonkovidova added a subscriber: Etonkovidova.EditedSep 18 2015, 10:00 PM

The link will be missing if the content is added to the Flow board after the first opt-in.

  1. wikitext User talk - add content
  2. Opt in
  3. Add some content.
  4. Opt out.
  5. Opt in - the link is missing.

Confirmed. Looking into it.

Change 240093 had a related patch set uploaded (by Matthias Mullie):
Add debug info to OptInController

https://gerrit.wikimedia.org/r/240093

Change 240093 merged by jenkins-bot:
Add debug info to OptInController

https://gerrit.wikimedia.org/r/240093

Checked in betalabs - the link to User tall:[user name]/Archive 1 is always present after 'Enabling Flow' option is clicked .

DannyH closed this task as Resolved.Sep 24 2015, 5:11 PM