Page MenuHomePhabricator

Some links on main page is not working on or.wiki
Closed, InvalidPublic

Description

In the Main Page of Odia Wikipedia links right to Wiki-logo is not working. But it is working when we eliminate that logo. Can you fix it, without changing the design (the appearance)... I mean link should work and logo has to be there. Here is the notice to local community. And this is the template that need attention. This is main page, that's why need it to fixed urgently.

Event Timeline

Sipun created this task.Oct 1 2015, 5:00 AM
Sipun raised the priority of this task from to High.
Sipun updated the task description. (Show Details)
Sipun added a subscriber: Sipun.
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptOct 1 2015, 5:00 AM
Sipun updated the task description. (Show Details)Oct 1 2015, 5:03 AM
Sipun set Security to None.
Sipun updated the task description. (Show Details)
Aklapper changed the task status from Open to Stalled.Oct 1 2015, 9:14 AM

Hi @Sipun,
unfortunately this report is not very useful because it does not describe the problem well. If you have time and can still reproduce the problem, please add a more useful and complete description to this report by providing exact steps to reproduce (step by step) the problem, and by describing what exactly the problem is (I don't have time to try every single link on that page and check if it's working or not).

Aklapper raised the priority of this task from High to Needs Triage.Oct 1 2015, 9:14 AM

Resetting priority to default.

This is Wikimedia territory, hence adding that project to this tasj - feel free to do so for future reference.

Aklapper closed this task as Invalid.Oct 1 2015, 9:16 AM
Aklapper claimed this task.

Note that this problem seems to be about some local on-wiki template, so whoever has edited the template could "just" revert those edits to a version that works as expected.

Templates are local features and managed on wiki. Phabricator/Maniphest is used for MediaWiki, MediaWiki extensions, or server configuration. I'm closing this task as INVALID here in Phabricator as this is a matter to discuss and fix on the local wiki and unfortunately not handled in Phabricator/Maniphest.

Still, a clearer problem description would be welcome so someone could take a look and help, regardless of the fact whether this shouldn't be handled in a Phabricator ticket or not. :)
Thanks for your understanding!

Sipun added a comment.Oct 1 2015, 9:56 AM

Note that this problem seems to be about some local on-wiki template, so whoever has edited the template could "just" revert those edits to a version that works as expected.
Templates are local features and managed on wiki. Phabricator/Maniphest is used for MediaWiki, MediaWiki extensions, or server configuration. I'm closing this task as INVALID here in Phabricator as this is a matter to discuss and fix on the local wiki and unfortunately not handled in Phabricator/Maniphest.
Still, a clearer problem description would be welcome so someone could take a look and help, regardless of the fact whether this shouldn't be handled in a Phabricator ticket or not. :)
Thanks for your understanding!

No problem, We'll try to fix it. Thank you.

Hi @Sipun, can you confirm if this has been fixed? I can't reproduce it following what you wrote.

Sipun added a comment.EditedOct 2 2015, 4:54 AM
In T114340#1692632, @NiharikaKohli wrote:

Hi @Sipun, can you confirm if this has been fixed? I can't reproduce it following what you wrote.

No Niharika, I was trying but couldn't fix it. Can you help ?

Well let me describe the issue again:

  1. go to this test page on Test Wiki.
  2. try to click on links on right side. (its not clickable) see the pic attached.
  3. I just want to make this link work.
  4. I think this is the issue with logo. So I removed logo. see this link. All links working fine.
  5. What I want is to make these link clickable in presence of logo. Can you fix this ?

This edit should make the text appear on top of the image.

Sipun added a comment.EditedOct 2 2015, 5:42 AM

👍 thanks @Ricordisamoa... its working

DannyH moved this task from Untriaged to Archive on the Community-Tech board.Nov 3 2015, 11:44 PM
Restricted Application added a subscriber: StudiesWorld. · View Herald TranscriptNov 3 2015, 11:44 PM