Page MenuHomePhabricator

MediaViewer info completely broken as of 13 November 2014
Closed, ResolvedPublic

Description

When I view a file in Media Viewer, I get all jumbled text and broken HTML tags. Happens here.

Event Timeline

DSCrowned raised the priority of this task from to Unbreak Now!.
DSCrowned updated the task description. (Show Details)
DSCrowned changed Security from none to None.
DSCrowned added a subscriber: DSCrowned.

Hmm... Doesn't happen here, could be text not being escaped. Should fix this.

DSCrowned lowered the priority of this task from Unbreak Now! to High.Nov 13 2014, 5:57 AM
Qgil claimed this task.

Tha right place to report this problem is https://bugzilla.wikimedia.org/buglist.cgi?component=MultimediaViewer&list_id=358580&product=MediaWiki%20extensions&resolution=---

I'm sorry but I'll have to close this task as Invalid. There is still more than a week left before the Bugzilla migration, and we cannot afford to see an affluence of misplaced tickets. Thank you for your understanding.

PS: for what is worth, your URLs look good to me...

Please reopen this task, the migration has completed!

Seems to work, or maybe I just don't understand what to look for. Can you describe the problem in more detail?

Qgil removed Qgil as the assignee of this task.Nov 26 2014, 10:42 PM
Qgil added a subscriber: Qgil.
Qgil removed a subscriber: Qgil.
DSCrowned claimed this task.

Whoops, the page layout change has fixed this, just checking that link. It was glitchy before, now it is fine...