Page MenuHomePhabricator

Getting logged out frequently in Beta Cluster
Closed, InvalidPublic

Description

I am experiencing this as of yesterday, dont have exact steps to reproduce.
But I am getting logged out frequently. Also right after re-login when I try to save an edit on a page with VE, it again says I am not logged in.

Screen Shot 2016-03-24 at 3.32.49 PM.png (496×1 px, 199 KB)

Screen Shot 2016-03-24 at 3.34.19 PM.png (396×1 px, 161 KB)

Event Timeline

@Tgr @Anomie: This was filed in centralauth/login projects. Can you help diagnose, please? Hopefully not something that should block deploying on Tuesday.

Marking as a blocker for wmf.19 for now until it is diagnosed.

Can't reproduce. I go to beta enwiki, log out, log in (with or without checking "remember me"), attempt to edit a page, etc with no unexpected logouts.

Log messages on https://logstash-beta.wmflabs.org/#dashboard/temp/AVO90d9VBVaHHTM5HJkf make it look like a session loss issue, which also results in logouts when not using the "remember me" checkbox during login. Was redis on beta labs having issues while this was going on? Can @Ryasmeen still reproduce it?

I changed $wgSecretKey a few times while debugging T130611, but as far as I can see that should not log users out.
The re-login thing sounds the same as T129707.

@Luke081515 or @Ryasmeen : can you still reproduce this issue?

17:49 < Luke08151> greg-g: Seems like it is solved now, I can execute actionss like delete without getting logged out

Let me know if you can still repro, @Ryasmeen.

Is this still an issue?

Branch cutting has happened, would like to roll group0 forward shortly.

I can't right now, I've just edited a few pages with both wikitext and VE editor and I'm still logged in.

Closing as intermittent.