Page MenuHomePhabricator

Hovercards: Settings cog is invisible on IE 11 / Win 7
Closed, ResolvedPublic

Description

Screen Shot 2016-08-10 at 17.34.13.png (1×2 px, 248 KB)

Event Timeline

jhobs renamed this task from Settings cog is invisible on IE 11 / Win 7 to Hovercards: Settings cog is invisible on IE 11 / Win 7.Aug 11 2016, 5:10 PM
Jdlrobson added a subscriber: Jdlrobson.

Should be ported to mediawiki ui icon

jhobs triaged this task as Medium priority.Aug 11 2016, 5:10 PM

Interestingly it is visible for me on IE9.

ovasileva raised the priority of this task from Medium to High.Sep 15 2016, 2:53 PM

I do not have access to IE11 on Windows 7 right now. I'm stuck on Edge. I'll check it on my son's computer when he gets back from school. In the meantime...

@Nicholas.tsg Do you have IE11 on any of your test machines? If so, could you take a look at this one? Thanks

@ABorbaWMF you should look into getting access to browserstack.com. I think Sarah Rodlund should be able to help you with that.

I wasn't able to get browserstack. I think we've run out of licenses temporarily. I tried it with Crossbrowsertesting. It's another tool. I was able to reproduce it on Windows 10 and IE 11 only. I tried a number of windows and IE combinations, but only that one exhibited the bug.

phuedx closed this task as Resolved.EditedMar 7 2017, 7:23 PM
phuedx claimed this task.
phuedx added a subscriber: phuedx.

I see the following in IE11 on Windows 7 when hovering over the "Without image" link at http://reading-web-staging.wmflabs.org/wiki/Special:AllPages:

Windows 7 – IE11.png (243×380 px, 65 KB)

Edit

I updated the staging server at 1:45 PM UTC today.