Page MenuHomePhabricator

Adding citation from "Basic Form" is not working with NWE, nothing gets added to the page after clicking on "Insert"
Closed, ResolvedPublic1 Estimated Story Points

Description

Steps to reproduce:

  1. Open NWE
  2. Open the dialog for adding citation (Basic/Cite Web etc)
  3. Insert the citation

Observed Result:
Nothing gets added to the page.

Related Objects

StatusSubtypeAssignedTask
OpenNone
OpenNone
OpenNone
OpenNone
OpenNone
OpenNone
ResolvedEsanders
OpenNone
OpenNone
ResolvedJules78120
OpenNone
ResolvedDannyH
OpenNone
OpenNone
OpenNone
OpenNone
OpenNone
ResolvedEsanders

Event Timeline

This happens when adding citation from Basic Reference dialog. Cite Web/Automatic those are working fine now.

Ryasmeen renamed this task from Adding citation is not working with NWE, nothing gets added to the page after clicking on "Insert" to Adding citation from "Basic Form" is not working with NWE, nothing gets added to the page after clicking on "Insert".Jan 5 2017, 12:45 AM
Jdforrester-WMF triaged this task as High priority.
Jdforrester-WMF set the point value for this task to 1.
Jdforrester-WMF moved this task from To Triage to TR1: Releases on the VisualEditor board.

Change 340684 had a related patch set uploaded (by Jforrester):
[mediawiki/extensions/VisualEditor] MWWikitextSurfaceFragment#convertFromSource: Don't make an invalid doc

https://gerrit.wikimedia.org/r/340684

Change 340684 merged by Catrope:
[mediawiki/extensions/VisualEditor] MWWikitextSurfaceFragment#convertFromSource: Don't make an invalid doc

https://gerrit.wikimedia.org/r/340684

Ryasmeen edited projects, added Verified; removed Patch-For-Review.