Page MenuHomePhabricator

InputBox doesn't let you combine useve=true with prefix
Closed, ResolvedPublic

Description

<inputbox>
type=create
prefix=Foobar/
buttonlabel=Try me
useve=true
</inputbox>

This ignores the prefix and creates pages with unprefixed titles. If you remove useve=true, the prefixing works.

Reported by @Kacie

Event Timeline

Catrope created this task.Jan 20 2018, 1:47 AM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptJan 20 2018, 1:47 AM

Change 405389 had a related patch set uploaded (by Catrope; owner: Catrope):
[mediawiki/extensions/InputBox@master] Follow-up dd0a0035e: make useve work together with prefix

https://gerrit.wikimedia.org/r/405389

Change 405389 merged by jenkins-bot:
[mediawiki/extensions/InputBox@master] Follow-up dd0a0035e: make useve work together with prefix

https://gerrit.wikimedia.org/r/405389

Change 405390 had a related patch set uploaded (by Catrope; owner: Catrope):
[mediawiki/extensions/InputBox@wmf/1.31.0-wmf.17] Follow-up dd0a0035e: make useve work together with prefix

https://gerrit.wikimedia.org/r/405390

Change 405390 merged by jenkins-bot:
[mediawiki/extensions/InputBox@wmf/1.31.0-wmf.17] Follow-up dd0a0035e: make useve work together with prefix

https://gerrit.wikimedia.org/r/405390

Mentioned in SAL (#wikimedia-operations) [2018-01-22T19:31:39Z] <catrope@tin> Synchronized php-1.31.0-wmf.17/extensions/InputBox/InputBox.hooks.php: T185367 (duration: 00m 58s)

Catrope closed this task as Resolved.Jan 22 2018, 7:32 PM
Catrope claimed this task.