Page MenuHomePhabricator

[cx2-testing] "Error loading data from server" when editing article in VE
Closed, ResolvedPublic

Description

1 .Go to a random page (or to some testing page, e.g. a published translated article).

  1. Click VE edit button to start editing the article - the following error is displayed (nothing in the Console though):

"Error loading data from server: no_vrs: The VirtualRESTService for the document server is not defined; see https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:VisualEditor. Would you like to retry?"

Event Timeline

Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptMar 16 2018, 10:14 AM
Etonkovidova renamed this task from [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing in pablished article in VE to [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing in published article in VE.Mar 16 2018, 10:14 AM
Etonkovidova renamed this task from [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing in published article in VE to [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing published article in VE.Mar 19 2018, 5:17 AM

Did you test with a normal page? I wonder if this is just a configuration issue affecting VE.

Etonkovidova renamed this task from [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing published article in VE to [cx2-testing] "Error loading data from server" when editing article in VE.Mar 22 2018, 6:28 AM
Etonkovidova updated the task description. (Show Details)

@Nikerabbit you're right, of course. I forgot to update the task when I found that the same error happens on any article edited in VE. I've updated the task title and the description.

Arrbee moved this task from Need Info to Check & Move on the ContentTranslation board.
Pginer-WMF triaged this task as Low priority.
KartikMistry closed this task as Resolved.Nov 23 2020, 8:27 AM

Already fixed. Forgot to close.