Page MenuHomePhabricator

Section links not always working from mobile
Closed, DuplicatePublic

Description

On itwiki's village pump it's been pointed out that, using mobile version, section wikilinks not always work. Specifically, they only work if pointing to an H2 section, otherwise they just send to the top of the page like a normal link would. Moreover, this isn't true for redirects: clicking on a redirect that sends to a section will always work as expected. Also note that this problem isn't easy to reproduce, at least from PC using mobile format: I tried several times and it didn't pop up, while it did when actually using a cellphone.

Event Timeline

Daimona created this task.Jun 6 2018, 11:34 AM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptJun 6 2018, 11:34 AM
Niedzielski added a subscriber: Niedzielski.

Thanks for reporting @Daimona! I think this may be the same issue as T193926. I'm going to mark this as a duplicate but please correct me if I'm mistaken.

Vvjjkkii renamed this task from Section links not always working from mobile to xjbaaaaaaa.Jul 1 2018, 1:06 AM
Vvjjkkii reopened this task as Open.
Vvjjkkii triaged this task as High priority.
Vvjjkkii updated the task description. (Show Details)
Vvjjkkii removed a subscriber: Aklapper.
Daimona renamed this task from xjbaaaaaaa to Section links not always working from mobile.Jul 1 2018, 12:07 PM
Daimona raised the priority of this task from High to Needs Triage.
Daimona updated the task description. (Show Details)
Daimona added a subscriber: Aklapper.