Issues with loading/displaying images on articles
Closed, ResolvedPublicbug

Description

Why, when loading a new article, does the app only show part of the lead image? I am using a Pixel 1 running Oreo 8.1.0 (OTRS #10731023)

While browsing articles on the Wikipedia App, images (mostly images of equations) are not displayed. Though I checked the settings and Show Image option is on. (OTRS # 10725119)

Have asked for further details on both tickets and will update this task with more info once it becomes available.

mpopov created this task.Jun 8 2018, 6:08 PM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptJun 8 2018, 6:08 PM
Dbrant added a subscriber: Dbrant.EditedJun 8 2018, 7:04 PM

Why, when loading a new article, does the app only show part of the lead image? I am using a Pixel 1 running Oreo 8.1.0 (OTRS #10731023)

This user might simply not be aware that we constrain the lead image to a fixed size, and crop it to fit the constraint. To see the full image, you can tap it and view it in the full-screen gallery.

@mpopov - Did the user ever get back to you on the ticket? If not let's close. I think @Dbrant has correctly pointed out the issue.

mpopov closed this task as Resolved.Jun 26 2018, 5:17 PM
mpopov claimed this task.

@mpopov - Did the user ever get back to you on the ticket? If not let's close. I think @Dbrant has correctly pointed out the issue.

Yup! Everything's good now.

Vvjjkkii renamed this task from Issues with loading/displaying images on articles to qdbaaaaaaa.Jul 1 2018, 1:05 AM
Vvjjkkii removed mpopov as the assignee of this task.
Vvjjkkii reopened this task as Open.
Vvjjkkii triaged this task as High priority.
Vvjjkkii updated the task description. (Show Details)
Vvjjkkii removed a subscriber: Aklapper.
CommunityTechBot updated the task description. (Show Details)
CommunityTechBot raised the priority of this task from High to Needs Triage.
CommunityTechBot closed this task as Resolved.
CommunityTechBot claimed this task.
CommunityTechBot reassigned this task from CommunityTechBot to mpopov.
CommunityTechBot renamed this task from qdbaaaaaaa to Issues with loading/displaying images on articles.
CommunityTechBot added a subscriber: Aklapper.
CommunityTechBot added a subscriber: CommunityTechBot.