Page MenuHomePhabricator

CX2 - Apertium 'Automatic translation failed'
Closed, ResolvedPublic

Description

Start translation for languages for which Apertium option is present - e.g. es to ca. The following error will be displayed:

http://cxserver2.wmflabs.org/v2/translate/es/ca/ 500 (Internal Server Error) -- Response for preflight is invalid (redirect)

This issue seems to only happen on the testing servers (example), and has no visible effect for users apart from the error being logged in the browser console. It may be related to the access through http: (instead of https:) to the testing servers.

Event Timeline

Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptJun 14 2018, 4:30 PM

Are you translating over http or https?

Vvjjkkii renamed this task from CX2 - Apertium 'Automatic translation failed' to 8zaaaaaaaa.Jul 1 2018, 1:03 AM
Vvjjkkii triaged this task as High priority.
Vvjjkkii updated the task description. (Show Details)
Vvjjkkii removed a subscriber: Aklapper.
CommunityTechBot renamed this task from 8zaaaaaaaa to CX2 - Apertium 'Automatic translation failed' .Jul 2 2018, 6:42 AM
CommunityTechBot raised the priority of this task from High to Needs Triage.
CommunityTechBot updated the task description. (Show Details)
CommunityTechBot added a subscriber: Aklapper.

This issue seems to only happen on the testing servers, and has no visible effect for users apart from the error being logged in the browser console. I'll add this info to the description.

Pginer-WMF triaged this task as Low priority.Jul 20 2018, 10:27 AM
Pginer-WMF updated the task description. (Show Details)
Pginer-WMF moved this task from Needs Triage to CX2 on the ContentTranslation board.
Arrbee moved this task from CX2 to Check & Move on the ContentTranslation board.Jul 22 2019, 1:20 PM
KartikMistry closed this task as Resolved.Jul 25 2019, 8:59 AM
KartikMistry claimed this task.

This seems resolved now.