Page MenuHomePhabricator

Red number does not disappear after marking notifications as red on frwp
Closed, DuplicatePublic

Description

Some users report that notifications are stuck: the red number doesn't disappear, even after marking the notifications as read.

Frwiki reports : 1 and 2.

Event Timeline

Lofhi created this task.Jun 28 2019, 11:16 AM
Restricted Application added a project: Growth-Team. · View Herald TranscriptJun 28 2019, 11:16 AM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald Transcript
Lofhi updated the task description. (Show Details)Jun 28 2019, 11:22 AM
Aklapper renamed this task from Stuck notifications to Red number does not disappear after marking notifications as red on frwp.Jun 28 2019, 12:13 PM

Hi @Lofhi, thanks for taking the time to report this!

Which MediaWiki skin and which web browser is used by those who experience this problem?

Lofhi updated the task description. (Show Details)Jun 28 2019, 12:22 PM
Lofhi added a comment.EditedJun 28 2019, 12:37 PM

One uses Microsoft Edge, version 42.17134.1.0 with the Vector skin and reports that the problem has been appearing periodically for months.

Another one uses Google Chrome, version 63.0.3239.108 with Monobook. The problem appeared two days ago.

A third one uses Google Chrome too, version 75.0.3770.100 with Monobook. His case is a little different, since he does not receive any notifications....

I will update this message based on feedback.

Aklapper changed the task status from Open to Stalled.Jul 18 2019, 1:14 AM

For Monobook, I wonder if this is the same as T226875 which is resolved. Is this still experienced by Monobook users? The Edge/Vector issue might be different.

kostajh moved this task from Inbox to Revisit on the Growth-Team board.Jul 18 2019, 1:21 AM
kostajh added a subscriber: kostajh.

We will revisit this if more information comes in.

Lofhi added a comment.EditedJul 18 2019, 9:39 PM

A user who previously reported the problem receives the notifications again, but the problem still appears for a maximum of twice a day.

Report from another user here. Nevertheless, he has just indicated that the problem has disappeared... to reappear on Wikidata.

Always always need browser information and skin information, otherwise nothing can be done here.

Lofhi added a comment.Jul 22 2019, 2:24 AM

Yes, it's always forgotten. He answered me: he uses Chrome with the skin Vector. Version not indicated.

Lofhi added a comment.Jul 25 2019, 4:43 AM

So, do we need to merge this task with T228744? Some remarks on the Village pump seem to describe the same problem.