Page MenuHomePhabricator

prefix= doesn't work for type=search when "Try exact match"
Open, Needs TriagePublic

Description

Event Timeline

Dvorapa created this task.Apr 7 2020, 12:48 PM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptApr 7 2020, 12:48 PM
Dvorapa renamed this task from prefix= no longer works for type=search to prefix= doesn't work for type=search when *Feeling lucky*.Apr 7 2020, 12:55 PM

It'd help to give exact steps to reproduce. I cannot reproduce the problem when I searched from my sandbox using these parameters. The example on the extension page will not work and never has, because the page it links to did not exist.

Dvorapa added a comment.EditedApr 7 2020, 5:34 PM

Insert this into a page on mediawiki.org:

<inputbox>
type=search
prefix=Manual:Pywikibot/
</inputbox>

Input "Images"

Hit "Try exact match" button

Expected: Manual:Pywikibot/Images (non-existent) > redirected to "Images" search under Manual:Pywikibot/

Current: Images > Help:Images, prefix= parameter is ignored

Again, the same issue with https://www.mediawiki.org/w/index.php?title=Manual:Pywikibot/Scripts&oldid=3890529

When type=search and prefix=Manual:Pywikibot/, I expect "Try exact match" button to join "Manual:Pywikibot/" with searched phrase and then try the exact match of the joined phrase, not just the exact match of the searched phrase

Dvorapa renamed this task from prefix= doesn't work for type=search when *Feeling lucky* to prefix= doesn't work for type=search when "Try exact match".Jun 2 2020, 9:51 AM