Page MenuHomePhabricator

Help panel does not show progress indicator when posting a question
Open, Needs TriagePublic

Description

When you click the "Post" button in the help panel (or mentor question dialog), nothing happens. There's no visual indication that your question is being posted and that you should wait a few seconds.

We should have something, like a pending indication on the "Post" button or on the header of the dialog (the latter would be the default, but we disabled it because it flashed pending states when navigating between panels).

Event Timeline

Catrope created this task.Oct 13 2020, 10:32 PM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptOct 13 2020, 10:32 PM
Catrope added a subscriber: RHo.Oct 13 2020, 10:32 PM

Change 633839 had a related patch set uploaded (by Catrope; owner: Catrope):
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@master] Help panel: Add a pending effect on the "Post" button

https://gerrit.wikimedia.org/r/633839

We should have something, like a pending indication on the "Post" button or on the header of the dialog (the latter would be the default, but we disabled it because it flashed pending states when navigating between panels).

My patch originally did the former, but after talking to @RHo , I changed it to do the latter.

Change 633839 merged by jenkins-bot:
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@master] Help panel: Add pending effect when submitting question

https://gerrit.wikimedia.org/r/633839

Etonkovidova added a subscriber: Etonkovidova.

For Design review - two gifs below - for posting a question via Mentorship module and Help module.
Mentorship dialog box

Help panel dialog box

Great, thanks for spotting this!