Page MenuHomePhabricator

All mobile phones misses wifi connection
Closed, ResolvedPublic

Description

Today when I started to do a summary of the performance impact of the fundraising banner, I noticed that all phones has lost their wifi connection (again). The same as last week, so my guess is that the wifi hotspots are down. I reported it to Kobiton.

Related Objects

StatusSubtypeAssignedTask
OpenPeter
ResolvedPeter

Event Timeline

Peter created this task.Dec 1 2020, 10:30 AM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptDec 1 2020, 10:30 AM
Peter added a comment.Dec 2 2020, 7:56 AM

@Peter Hedenskog unfortunately it seems that the power connector is broken internally on the Linux box itself. It’s not the cable. I tried switching out cables/ new outlet but I was unable to have the Linux box stay on. I suggest changing it out. @Jerome can we order a new one as soon as possible?

That was some bad news. But when I check the monitoring it looks like the 4g network is up and running but I can't see that from the phone. Then at least we could connect the Firefox phone to that so we can verify the new settings.

Peter added a comment.Dec 2 2020, 7:59 AM

Adding this so we can see the downtime on the 3g network:

Peter added a comment.Dec 3 2020, 10:45 AM

I asked for update on how long time it should take (just so I can plan accordingly). This is from yesterday:

this issue will be resolved for you before the end of today.
I will provide you with an update as soon as the fix is implemented. Thank you.

No luck yet though. I also asked yesterday and today about the other wifi (we have two) and according to the monitoring one (the 4g) is up and running but I cannot see it on the phone.

Peter closed this task as Resolved.Dec 3 2020, 8:42 PM
Peter claimed this task.

I was able to get the old 3G box to work. I will be monitoring both boxes for the next few days.