Page MenuHomePhabricator

datatype Number / numbers with decimal places get interpreted falsely if no zero is prepended (1.8 alpha)
Closed, DeclinedPublic

Description

Reporting this bug for user Lbillett [1]

When entering a property of type number with say, '.54' the property appears to get set as '54'. Is there a way to have the entry interpreted as '0.54'? I have a lot of different people filling out a semantic form and this has been a bit of a problem.

[1] http://semantic-mediawiki.org/wiki/Help_talk:Type_Number#Need%20leading%20zero%20for%20decimal%20points?


Version: unspecified
Severity: normal

Details

Reference
bz38476

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Needs Triage.Nov 22 2014, 12:47 AM
bzimport set Reference to bz38476.
bzimport added a subscriber: Unknown Object (MLST).
Kghbln created this task.Jul 18 2012, 7:05 PM
Aklapper closed this task as Declined.Mar 3 2015, 5:50 PM
Aklapper added a subscriber: Aklapper.

The Semantic MediaWiki developers requested in https://phabricator.wikimedia.org/T64114 to move their task tracking to https://github.com/SemanticMediaWiki/SemanticMediaWiki/issues and to close remaining tasks in Wikimedia Phabricator. If you still face the problem reported in this task in a supported version of SMW, please feel free to transfer your report to https://github.com/SemanticMediaWiki/SemanticMediaWiki/issues . We are sorry for the inconvenience.

Restricted Application added a subscriber: StudiesWorld. · View Herald TranscriptDec 30 2015, 4:04 AM