Frequent search timeouts at Commons returning no results
Closed, ResolvedPublic

Description

I'm categorizing a lot of images and for this I use the search engine at Commons. At some point I noticed the search sometimes took a while and than returned "There were no results matching the query.". After one or more reloads of the page, the search would return the expected results.

I see two things here:

  1. A timeout problem. Is the Wikimedia search backend overloaded?
  2. Incorrect handling of timeouts. If a timeout occurs, the search interface should mention that and not throw "There were no results matching the query."

Version: unspecified
Severity: normal
URL: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Search&limit=500&offset=0&redirs=1&ns0=1&ns6=1&ns9=1&ns12=1&ns14=1&ns100=1&ns106=1&search=Witte+Herenstraat+haarlem+rce

Details

Reference
bz43920
bzimport set Reference to bz43920.
bzimport added a subscriber: Unknown Object (MLST).
aude added a comment.Feb 16 2013, 1:12 PM
  • This bug has been marked as a duplicate of bug 45073 ***

This is not a duplicate. This is a bug report for the behavior before the whole search farm seems to have imploded. If some would have bothered to look into this it would have deteriorated into a complete search outage.

(In reply to comment #2)

This is not a duplicate. This is a bug report for the behavior before the
whole
search farm seems to have imploded.

Yes, it's definitely not the same bug.

If some would have bothered to look into
this it would have deteriorated into a complete search outage.

Are you sure? It looks like a duplicate of bug 42423.

  • This bug has been marked as a duplicate of bug 42423 ***

Add Comment