UW hangs on upload in some circumstances
Closed, DeclinedPublic


Firefox only

See discussion at https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Upload_help#.22Special:UploadWizard.22_seems_stuck

I have been unable to reproduce this when uploading files manually, nor have I seen this in any environment other than beta cluster commons.

When running the automated test for UW for Firefox only against beta commons, UW starts to upload a .png file, the thumbnail is there, but the upload never completes.

Error Console shows the message

Timestamp: 04/18/2013 01:37:53 PM
Error: TypeError: result is null
Source File: http://commons.wikipedia.beta.wmflabs.org/w/load.php?debug=false&lang=en&modules=ext.uploadWizard&skin=vector&version=20130412T222614Z&*
Line: 109

I am not completely sure that the production issue and the browser test issue are related, but it seems possible at least.

Version: unspecified
Severity: major

bzimport added a subscriber: Unknown Object (MLST).
bzimport set Reference to bz47384.
Cmcmahon created this task.Via LegacyApr 18 2013, 8:57 PM
Nischayn22 added a comment.Via ConduitApr 19 2013, 11:20 AM

Thanks Andre for that link. I doubt if this problem is due to some FF plugin or because of some deprecated properties in FF as looks at https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Godot13/Sandbox/Upload_Wizard_problem (the error log)

zeljkofilipin added a comment.Via ConduitApr 25 2013, 1:14 PM

I have uploaded a lot of images in the last hour or so using Firefox 20.0 and commons.wikimedia.org and I could not reproduce the problem. Everything worked just fine.

Should we close the bug? As far as I understood "Commons:Upload help" the reported also said everything works fine for him now.

Cmcmahon added a comment.Via ConduitMay 10 2013, 1:55 PM

seems to have overtaken by history

Gilles added a project: Multimedia.Via WebDec 4 2014, 10:53 AM
Gilles moved this task to Done on the Multimedia workboard.
zeljkofilipin removed a subscriber: zeljkofilipin.Via WebDec 4 2014, 10:56 AM

Add Comment