Can't access certain Wikidata items in client
Closed, ResolvedPublic

Description

For certain Wikidata items, it's not possible to access the entities and properties in the client via the parser function or with Lua. It says "entity not found".

https://www.wikidata.org/wiki/Q604192

https://www.wikidata.org/wiki/Q738809

Checking in the wb_entity_per_page table, these items are missing. A total of ~40,000 entities are missing from the table and thus would have the same issue. wb_entity_per_page is used in the lookup query, with a db join.


Version: master
Severity: normal

bzimport set Reference to bz48506.
aude created this task.Via LegacyMay 15 2013, 10:14 AM
aude added a comment.Via ConduitMay 15 2013, 10:16 AM

the solution is to run the rebuild entity per page script. it *might* work as-is, though could use a few simple improvements before trying to run (based on experience with the rebuild terms search key)

aude added a comment.Via ConduitJun 5 2013, 2:04 PM

we can run the script once the new code is deployed next wednesday

Lydia_Pintscher added a comment.Via ConduitJun 10 2013, 9:40 AM
  • Bug 49332 has been marked as a duplicate of this bug. ***
duplicatebug added a comment.Via ConduitJun 12 2013, 6:37 PM

(In reply to comment #2)

we can run the script once the new code is deployed next wednesday

That should be true now. Please run the script. Thanks!

greg added a comment.Via ConduitJun 17 2013, 6:30 PM

Assigning this to Reedy to get on his radar for this week.

duplicatebug added a comment.Via ConduitJun 27 2013, 5:57 PM

(In reply to comment #5)

Assigning this to Reedy to get on his radar for this week.

More than one week is over, would be nice to get the script running and the missing entries in that table to have a full working #property on wikipedia. Thanks!

Reedy added a comment.Via ConduitJun 27 2013, 6:03 PM

Err. I thought this was the one I ran last week, and accidentally broke stuff?

If it's still broken, then that means the script didn't work

aude added a comment.Via ConduitJun 27 2013, 6:07 PM

everything should be working now. the script rebuilt the table.

If someone finds a specific example where there still is a problem, please reopen and let us know.

duplicatebug added a comment.Via ConduitJun 28 2013, 1:18 PM

Yes, after a purge of the (local) page the wikidata value is there. Thanks.

Lydia_Pintscher added a comment.Via ConduitJun 28 2013, 1:23 PM

Closing then as it seems to be working fine.

Add Comment

Column Prototype
This is a very early prototype of a persistent column. It is not expected to work yet, and leaving it open will activate other new features which will break things. Press "\" (backslash) on your keyboard to close it now.