UploadWizard not loading
Closed, ResolvedPublic

Description

Author: swalling

Description:
No worky

Across browsers, UploadWizard just hangs perpetually, on both HTTPS and plain HTTP connections.


Version: 1.22.0
Severity: critical
See Also:
https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=48091

Attached:

Details

Reference
bz48515
bzimport set Reference to bz48515.
bzimport created this task.May 15 2013, 6:36 PM

[11:33:43.244] TypeError: mw.hook is not a function @ ...

Probably a matter of including the right dependencies in our modules, or maybe we're depending on a version of core not included on Commons right now. Will see what I can do.

iuval.moog wrote:

The same issue seems to prevent most (all?) gadgets on Commons from loading:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Village_pump#Gadgets_and_tools_have_disappeared.2C_and_other_problems

https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Village_pump#Some preference settings are not applied

Evidence:
http://pastebin.com/yBQNMJ2g line 7114

    user: {
        options: new Map(),
        tokens: new Map()
    }
}; // MISSING HOOK HERE

}(jQuery));
window.$j = jQuery;

So just RL is not updating the minified version?

Is there a way to trigger cache invalidation for this particular script so it is regenerated by RL?

(In reply to comment #3)
Actually, I gave you the wrong URI for the minified non-working version. Here is the right one:

http://bits.wikimedia.org/commons.wikimedia.org/load.php?debug=false&lang=en&modules=jquery%2Cmediawiki%2CSpinner%7Cjquery.triggerQueueCallback%2CloadingSpinner%2CmwEmbedUtil%7Cmw.MwEmbedSupport&only=scripts&skin=vector&version=20130515T021735Z

note the URI encoded pipe (%7C) between mwEmbedUtil and mw.MwEmbedSupport

This is not just an UploadWizard issue. Retargeting.

Looks fixed after Krinkle touched the file. Sorry about that, all!

It looks like the date is wrong in the "version=20130515T021735Z" term. If the update was tody around 19:00UTC, it should be later.

My main account gets the correct version:
version=20130515T222852Z

(In reply to comment #9)

  • Is it known what exactly caused this glitch of RL?
  • How can it be avoided in future?
  • Please change the bug title accordingly.

Thank you.

Add Comment