VisualEditor: TemplateData hints doesn't show up on parameters in transclusion dialog
Closed, ResolvedPublic

Description

After having saved a template on a page, and edit it again, template data for the template is visible, but any parameter used is not showing templatedata, even though it displayed it correctly when I created the template

test I made on beta was {{test|name = hello}}


Version: unspecified
Severity: normal

bzimport set Reference to bz50440.
AzaToth created this task.Via LegacyJun 30 2013, 1:10 AM
Krinkle added a comment.Via ConduitJun 30 2013, 2:06 AM

(In reply to comment #0)

After having saved a template on a page

By a template, you mean a template transclusion or the template itself?

and edit it again, template data for
the template is visible, but any parameter used is not showing templatedata,

So when you edit the tranclusion with VisualEditor template data for the template is visible but not for the parameters? What does that mean?

You say it is visible for the template but not for the parameters. So what is visible then?

even though it displayed it correctly when I created the template

Displayed what?

AzaToth added a comment.Via ConduitJun 30 2013, 12:40 PM

When I make a new template entry and open the template before I've saved the page, it looks like following:
http://i.imgur.com/HxaU7F1.png

But after having saved the page, and enter template edit again, I'm getting following:
http://i.imgur.com/VPROUwb.png

Krinkle added a comment.Via ConduitNov 11 2013, 7:39 PM

Can't reproduce this bug.

Jdforrester-WMF added a comment.Via ConduitNov 11 2013, 8:01 PM

Think we have subsequently fixed this, probably as part of the re-write of the transclusion dialog/TemplateData link in July; marking as such. Please re-open if it recurs.

Add Comment

Column Prototype
This is a very early prototype of a persistent column. It is not expected to work yet, and leaving it open will activate other new features which will break things. Press "\" (backslash) on your keyboard to close it now.