Page MenuHomePhabricator

Live preview of languages removes labels from the Language Panel
Closed, ResolvedPublic

Description

When changing interface language from the ULS Language Panel, the live preview removes the labels from all the widgets.

Steps to reproduce:

  1. Go to a wiki running ULS e.g. http://mlebtesting.wmflabs.org/master/core/index.php/Main_Page
  2. Log in (or create a login)
  3. Go to ULS Language Panel (cog icon on Interlanguage wikis)
  4. Go to the display language selection section : Display Settings -> Language
  5. Select a different language
  6. Observe the panel

Expected:
The live preview will display the panel and its labels in the selected language.

Actual:
The preview is shown without the correct label text. Eg: http://i.imgur.com/UNsxYdm.png

Additional information:
The user may have to change the language more than once to see the incorrect behaviour


Version: unspecified
Severity: major

Details

Reference
bz61990

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to High.Nov 22 2014, 2:59 AM
bzimport set Reference to bz61990.
Arrbee created this task.Feb 27 2014, 9:33 AM

Created attachment 14699
Screenshot of wrong labels on ULS language live preview

Attached:

When changing to Russian, loading the messages is done using a URL like this one:
http://mlebtesting.wmflabs.org/legacy-stable-interlanguage/core/api.php?action=ulslocalization&language=ru/en.json

"language=ru/en.json" doesn't look like a correct parameter, but I may be missing something.

Change 115875 had a related patch set uploaded by Santhosh:
Fix: Live preview of languages removes labels from the language panel

https://gerrit.wikimedia.org/r/115875

Change 115875 merged by jenkins-bot:
Fix: Live preview of languages removes labels from the language panel

https://gerrit.wikimedia.org/r/115875