Page MenuHomePhabricator

Loginpage doesn't use mw-ui-button anymore
Closed, ResolvedPublic

Description

no mw-ui buttons

On beta labs, login and create account pages doesn't use mw-ui submit buttons (input still mw-ui).

http://en.wikipedia.beta.wmflabs.org/w/index.php?title=Special:UserLogin
http://en.wikipedia.beta.wmflabs.org/w/index.php?title=Special:UserLogin&type=signup&campaign=loginCTA


Version: 1.25-git
Severity: normal

Attached:

Details

Reference
bz71618

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Needs Triage.Nov 22 2014, 3:43 AM
bzimport set Reference to bz71618.
bzimport added a subscriber: Unknown Object (MLST).
Florian created this task.Oct 3 2014, 7:11 PM

gerritadmin wrote:

Change 164629 had a related patch set uploaded by Florianschmidtwelzow:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

https://gerrit.wikimedia.org/r/164629

gerritadmin wrote:

Change 164630 had a related patch set uploaded by Florianschmidtwelzow:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

https://gerrit.wikimedia.org/r/164630

gerritadmin wrote:

Change 164629 abandoned by Florianschmidtwelzow:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

Reason:
-> I99d5803818e4c2719f92cab0d9036a1cbc3943ca

https://gerrit.wikimedia.org/r/164629

gerritadmin wrote:

Change 164630 merged by jenkins-bot:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

https://gerrit.wikimedia.org/r/164630

gerritadmin wrote:

Change 164665 had a related patch set uploaded by Paladox:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

https://gerrit.wikimedia.org/r/164665

gerritadmin wrote:

Change 164665 abandoned by Paladox:
Fix missing mw-ui-button on Login and create page

https://gerrit.wikimedia.org/r/164665