Page MenuHomePhabricator

[Regression pre-wmf17] The default search term is not getting highlighted when you open the media search dialog
Closed, ResolvedPublic1 Estimated Story Points

Description

Steps to reproduce:

1.Open a page with VE
2.Go to Insert>Media

Observed Result:
Observe that the default search term(Page name) does not remain highlighted.

Screen_Shot_2015-02-06_at_6.08.48_PM.png (194×905 px, 17 KB)

Event Timeline

Ryasmeen assigned this task to Catrope.
Ryasmeen raised the priority of this task from to Needs Triage.
Ryasmeen updated the task description. (Show Details)
Ryasmeen added a project: VisualEditor.
Ryasmeen added a subscriber: Ryasmeen.
Ryasmeen triaged this task as Medium priority.Feb 7 2015, 2:09 AM
Ryasmeen set Security to None.
gerritbot added a subscriber: gerritbot.

Change 189160 had a related patch set uploaded (by Catrope):
MWMediaDialog: Focus the right thing on ready, depending on the panel shown

https://gerrit.wikimedia.org/r/189160

Patch-For-Review

Change 189160 merged by jenkins-bot:
MWMediaDialog: Focus the right thing on ready, depending on the panel shown

https://gerrit.wikimedia.org/r/189160

Jdforrester-WMF renamed this task from [Regression pre-wmf17]The default search term is not getting highlighted when you open the media search dialog to [Regression pre-wmf17] The default search term is not getting highlighted when you open the media search dialog.Feb 9 2015, 9:38 PM
Jdforrester-WMF closed this task as Resolved.
Jdforrester-WMF moved this task from To Triage to Q4 on the VisualEditor board.

Change 189866 had a related patch set uploaded (by Alex Monk):
MWMediaDialog: Focus the right thing on ready, depending on the panel shown

https://gerrit.wikimedia.org/r/189866

Patch-For-Review

Change 189866 merged by jenkins-bot:
MWMediaDialog: Focus the right thing on ready, depending on the panel shown

https://gerrit.wikimedia.org/r/189866