Page MenuHomePhabricator

Fix the mixed content issue on Wikimedia Statistics
Closed, ResolvedPublic

Description

https://stats.wikimedia.org/ includes some images loaded over HTTP. These need to be changed to use protocol relative links. gerrit:147876 didn't fix the issue.

Related Objects

StatusAssignedTask
Resolvedema
OpenBBlack
OpenBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedArielGlenn
ResolvedChmarkine
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedCCogdill_WMF
DeclinedBBlack
DuplicateBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
ResolvedBBlack
OpenNone
Resolvedezachte

Event Timeline

Chmarkine raised the priority of this task from to Needs Triage.
Chmarkine updated the task description. (Show Details)
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptMar 23 2015, 11:59 PM

is that index.html from puppet actually deployed on the prod server?

Chmarkine set Security to None.Mar 24 2015, 1:33 AM
Chmarkine added a subscriber: ezachte.

Wikistats is not puppetized and the repo that is getting used in production is not in sync
with the gerrit's wikistats repo.


@ezachte: It seems the wikistats repo in your home directory on stat1002 is missing the commits

from gerrit's wikistats repo.

Are aware of the mismatch?
Can I help you getting them in sync again?

Krenair assigned this task to ezachte.Aug 26 2015, 12:49 AM
Krenair added a subscriber: Krenair.
QChris closed this task as Resolved.Aug 26 2015, 11:42 AM

Some days ago, I've been told that the issue got fixed in the relevant repo clone.

Re-checking the HTML page confirms this:

_________________________________________________________________
christian@spencer // jobs: 0 // time: 13:41:13 // exit code: 0
cwd: ~
curl -sS https://stats.wikimedia.org/ | grep -c 'src=.\?http'
0

@QChris, thanks for your help :-)