Page MenuHomePhabricator

DaveHMBA
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Tuesday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Sep 11 2016, 10:23 PM (210 w, 6 d)
Availability
Available
LDAP User
Unknown
MediaWiki User
DaveHMBA [ Global Accounts ]

Recent Activity

Oct 1 2016

DaveHMBA added a comment to T144257: Certain images failing to load in ulsfo.

The patch has worked for my draft article https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Flags_of_the_Imperial_Austrian_Army_of_the_Napoleonic_Wars absolutely fine. Thanks, Dave Hollins
----Original message----
From : no-reply@phabricator.wikimedia.org
Date : 01/10/2016 - 07:43 (GMTST)
To : david.a.hollins@btinternet.com
Subject : [Maniphest] [Commented On] T144257: Certain images failing to load in ulsfo
Aklapper added a comment.
Is anybody actively investigating this? / Does this need more investigation? Or did the merged patches eliminate the issue?
TASK DETAIL
https://phabricator.wikimedia.org/T144257
EMAIL PREFERENCES
https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/
To: Aklapper
Cc: MZMcBride, JasperStPierre, Allyn, DaveHMBA, gerritbot, Jalexander, Stashbot, ema, fgiunchedi, AlexMonk-WMF, Tgr, Aklapper, jrbs, Lewizho99, Maathavan, faidon, Jay8g, Krenair

Oct 1 2016, 10:38 AM · Patch-For-Review, Operations, Traffic, SRE-swift-storage

Sep 12 2016

DaveHMBA added a comment to T145345: Illustration not moving from its home file. .

Hello,
The basic draft article is https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Flags_of_the_Imperial_Austrian_Army_of_the_Napoleonic_Wars
The problems are:

  1. the second side photo (1804 ordinarfahne flag) does not appear and when I press the mouse over the empty space, I get this https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Flags_of_the_Imperial_Austrian_Army_of_the_Napoleonic_Wars#/media/File:Index(1).jpg If I then view the "author information", https://en.wikipedia.org/wiki/File:Index(1).jpg the original picture appears as a thumbnail, but the main picture space at the top is blank
  2. the first and fourth side photos (first: 1780 flag and fourth: 1800 flags) sometimes appear and sometimes the side space is empty, although their files are fine https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Flags_of_the_Imperial_Austrian_Army_of_the_Napoleonic_Wars#/media/File:Index(2).jpg and https://en.wikipedia.org/wiki/Draft:Flags_of_the_Imperial_Austrian_Army_of_the_Napoleonic_Wars#/media/File:1800Legion.jpg

Regards, DaveHMBA
----Original message----
From : no-reply@phabricator.wikimedia.org
Date : 12/09/2016 - 11:23 (GMTST)
To : david.a.hollins@btinternet.com
Subject : [Maniphest] [Commented On] T145345: Illustration not moving from its home file.
Aklapper added a comment.
Hi @DaveHMBA, thanks for taking the time to report this!
Can you provide a link to your draft (if public) or a screenshot of the problem?
What do you mean exactly by "will not upload" or "not moving"? That the thumbnail of the image is not shown in your draft?
(Also see https://www.mediawiki.org/wiki/How_to_report_a_bug for more information)
TASK DETAIL
https://phabricator.wikimedia.org/T145345
EMAIL PREFERENCES
https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/
To: DaveHMBA, Aklapper
Cc: Aklapper, DaveHMBA, Krenair

Sep 12 2016, 11:38 AM

Sep 11 2016

DaveHMBA created T145345: Illustration not moving from its home file. .
Sep 11 2016, 10:30 PM