Page MenuHomePhabricator

Ferculell (fernando)
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Thursday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Oct 10 2019, 7:13 PM (94 w, 4 d)
Availability
Available
LDAP User
Unknown
MediaWiki User
Ferculell [ Global Accounts ]

Recent Activity

Nov 4 2019

Ferculell added a comment to T234606: Your second task: classify statements within an article.

Hi @Miriam @Surlycyborg and @Samwalton9 ! In the final application, Outreachy ask the applicants to fill out a timeline for the internship project. I feel a bit unsure about how to do it. Could you provide us with any guidances or advices about it? Thanks :)

Nov 4 2019, 10:11 PM · Outreachy (Round 19)

Nov 2 2019

Ferculell added a comment to T234606: Your second task: classify statements within an article.

Hi @Miriam @Surlycyborg and @Samwalton9 ! Here is the link to my repo https://github.com/ferculell/wikimedia-citation-needed-project
Looking forward your comments.

Nov 2 2019, 3:26 AM · Outreachy (Round 19)

Oct 21 2019

Ferculell added a comment to T234519: Your first task: classify sample statements using Citation Needed Models.

You're welcome, @iriyagupta. I'm glad you solved it :) Let's go ahead with the tasks!

Oct 21 2019, 9:28 PM · Outreachy (Round 19)
Ferculell added a comment to T234519: Your first task: classify sample statements using Citation Needed Models.

Hi @iriyagupta. If you used Python 2.7 and requirements.txt to create the virtual environment, it should not be the cause of the issue. But I don't know what else could be the cause. Have you activated again the virtual environment before running the script in the terminal?

Oct 21 2019, 1:28 PM · Outreachy (Round 19)
Ferculell added a comment to T234519: Your first task: classify sample statements using Citation Needed Models.

Hi @iriyagupta, I don't know why you are facing this issue. It's strange. As far as I know, this error occurs in a neural network when the output data shape of some layer does not match the expected input data shape of the next layer. We are using here a ready-made and tested model. So, if it is feeded with the appropiate data, this should not be occurring. I can only think in some library not performing as desired. Are you running the script on a virtual environment with all the specified requirements? Are you feeding the model with the correct test input file? I would suggest you to review the process step by step:

Oct 21 2019, 2:51 AM · Outreachy (Round 19)