Page MenuHomePhabricator

Smuconlaw (Jack Lee)
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Saturday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Oct 29 2014, 12:13 AM (395 w, 1 d)
Availability
Available
LDAP User
Unknown
MediaWiki User
Smuconlaw [ Global Accounts ]

Recent Activity

Feb 9 2017

Smuconlaw added a comment to T157592: Login on iPad "canceled as a precaution against session hijacking".

Oh dear. OK, thanks.

Feb 9 2017, 4:07 PM · MediaWiki-Authentication-and-authorization
Smuconlaw added a comment to T157592: Login on iPad "canceled as a precaution against session hijacking".

Sorry, how do I check the Safari version? This morning I managed to log into the English Wikipedia (on turning on the iPad after having turned it off overnight), but till now I cannot log into the Wikimedia Commons.

Feb 9 2017, 1:08 PM · MediaWiki-Authentication-and-authorization

Feb 8 2017

Smuconlaw added a comment to T157592: Login on iPad "canceled as a precaution against session hijacking".

I have been able to log into the English Wiktionary, but not the English Wikipedia or the Wikimedia Commons.

Feb 8 2017, 6:38 PM · MediaWiki-Authentication-and-authorization
Smuconlaw added a comment to T157592: Login on iPad "canceled as a precaution against session hijacking".

I should add that I don't have any problem logging into my account on my laptop.

Feb 8 2017, 6:33 PM · MediaWiki-Authentication-and-authorization
Smuconlaw created T157592: Login on iPad "canceled as a precaution against session hijacking".
Feb 8 2017, 6:31 PM · MediaWiki-Authentication-and-authorization

Aug 18 2016

Smuconlaw added a comment to T143221: Authentication Error on Using CommonsHelper.

Yes, I was logged in on mediawiki.org. No, the usual OAuth window asking me to authorize did not appear.

Aug 18 2016, 2:35 PM · Tools

Aug 17 2016

Smuconlaw created T143221: Authentication Error on Using CommonsHelper.
Aug 17 2016, 3:46 PM · Tools

Aug 13 2016

Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

I am still not sure if I am retrieving the correct information. There was a loading problem when I viewed https://en.wiktionary.org/wiki/earwitness. This was what was in the web console.

Aug 13 2016, 7:39 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown

Aug 12 2016

Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

Ah, sorry. "Rooibos" did not load properly, but after I typed https://en.wiktionary.org/wiki/rooibos?debug=1 it did load successfully, so I'm not sure how helpful the following output is.

Aug 12 2016, 6:59 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown
Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

An error occurred again. Not sure if I did it correctly, but I typed "https://en.wiktionary.org/wiki/natatorium#Noun&debug=1" into the URL field and pressed "Enter". This is what resulted.

Aug 12 2016, 8:13 AM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown

Aug 5 2016

Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

The error occurred again. This time, the web console said this:

Aug 5 2016, 3:09 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown

Aug 2 2016

Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

When I reloaded the page and the gadgets loaded correctly, the web console said this:

Aug 2 2016, 12:20 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown
Smuconlaw added a comment to T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.

OK, it happened again, so this is what the web console said:

Aug 2 2016, 12:17 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown

Jul 28 2016

Smuconlaw created T141530: Gadgets and Preferences not loading in Wiktionary from Time to Time.
Jul 28 2016, 3:38 PM · Reading-Web-Local-Wiki-Issues, WMF-General-or-Unknown

Nov 4 2015

Smuconlaw added a comment to T95599: When using UploadWizard, clicking the "Next" button on the "Describe" page has no effect.

Yes, I haven't encountered the issue for a while, so I guess it has been fixed.

Nov 4 2015, 9:28 AM · Multimedia, UploadWizard, Commons

May 1 2015

Smuconlaw added a comment to T97770: When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage.

This is what the Web console recorded on one failed attempt:

May 1 2015, 3:06 PM · UploadWizard, Multimedia
Smuconlaw added a comment to T97770: When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage.

I just retried the uploading process, and one of the files failed to upload with the error message "Unknown error: 'internal_api_error_DBConnectionError'".

May 1 2015, 2:24 PM · UploadWizard, Multimedia
Smuconlaw updated the task description for T97770: When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage.
May 1 2015, 2:18 PM · UploadWizard, Multimedia
Smuconlaw renamed T97770: When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage from When using UploadWizard, to When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage.
May 1 2015, 2:14 PM · UploadWizard, Multimedia
Smuconlaw created T97770: When using UploadWizard, thumbnails fail to appear or files are missing on the "Release rights" webpage.
May 1 2015, 2:13 PM · UploadWizard, Multimedia

Apr 11 2015

Smuconlaw added a comment to T95599: When using UploadWizard, clicking the "Next" button on the "Describe" page has no effect.

I think I have discovered what caused the error. I decided to retry the upload today, and noticed that yesterday when I had attempted the uploads, I had forgotten to complete the required fields "Source" and "Author" on the page before the "Describe" page. However, despite not having entered any information into those fields, I was able to progress to the "Describe" page, though not to click the "Next" button. There is also no way to go back one step once you get to the "Describe" page.

Apr 11 2015, 5:14 PM · Multimedia, UploadWizard, Commons

Apr 9 2015

Smuconlaw added a comment to T95599: When using UploadWizard, clicking the "Next" button on the "Describe" page has no effect.

If I try to upload the file using the old Special:Upload page, I get the error message "413 Request Entity Too Large / nginx/1.6.2".

Apr 9 2015, 7:02 PM · Multimedia, UploadWizard, Commons
Smuconlaw created T95599: When using UploadWizard, clicking the "Next" button on the "Describe" page has no effect.
Apr 9 2015, 6:29 PM · Multimedia, UploadWizard, Commons

Apr 6 2015

RandomDSdevel awarded T88576: Next button is missing in UploadWizard after revert to 1.25wmf14 a Piece of Eight token.
Apr 6 2015, 12:12 AM · Multimedia, UploadWizard

Feb 4 2015

Smuconlaw added a comment to T88576: Next button is missing in UploadWizard after revert to 1.25wmf14.

After a few false starts (file selection window did not show thumbnails; selecting a file had no effect at all; Firefox crashed) and purging of the cache, UploadWizard seems to be working again. Thanks.

Feb 4 2015, 6:45 PM · Multimedia, UploadWizard
Smuconlaw added a comment to T88576: Next button is missing in UploadWizard after revert to 1.25wmf14.

Here's what my Firefox web console reports:

Feb 4 2015, 5:14 PM · Multimedia, UploadWizard
Smuconlaw created T88576: Next button is missing in UploadWizard after revert to 1.25wmf14.
Feb 4 2015, 5:03 PM · Multimedia, UploadWizard

Dec 4 2014

Smuconlaw added a comment to T48845: UploadWizard can't upload more than one file.

I think this problem was diagnosed in another bug to be caused by Firefogg.

Dec 4 2014, 10:21 AM · Multimedia, Verified, TestMe, UploadWizard