Page MenuHomePhabricator

Voltmetro (Oleg Bkhambri)
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Friday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Feb 19 2019, 8:57 PM (38 w, 13 h)
Availability
Available
LDAP User
Unknown
MediaWiki User
Voltmetro [ Global Accounts ]

Recent Activity

Jul 11 2019

Voltmetro added a comment to T224715: tool translate: people having problem with load which does not complete.

@Lzcjames and @Voltmetro can you try now? The fix was not in production by the time you checked and reported.

Jul 11 2019, 9:46 PM · Language-Team (Language-2019-July-September), MW-1.34-notes (1.34.0-wmf.13; 2019-07-09), ContentTranslation
Voltmetro added a comment to T224715: tool translate: people having problem with load which does not complete.

I tried to reload my translation in progress, but it still doesn't work. The translation is Sopra Steria (FR->ZH)

Jul 11 2019, 2:04 PM · Language-Team (Language-2019-July-September), MW-1.34-notes (1.34.0-wmf.13; 2019-07-09), ContentTranslation

Jul 1 2019

Voltmetro added a comment to T226935: Перестал работать IABot.

В итоге просто появляется либо белый экран, либо вот такой код как сверху. Что делать - непонятно. Почти ничего не архивируется.

Jul 1 2019, 1:45 PM · InternetArchiveBot
Voltmetro added a comment to T226935: Перестал работать IABot.

Jul 1 2019, 1:45 PM · InternetArchiveBot

Jun 30 2019

Voltmetro added a comment to T226935: Перестал работать IABot.

Jun 30 2019, 12:30 PM · InternetArchiveBot
Voltmetro created T226935: Перестал работать IABot.
Jun 30 2019, 12:29 PM · InternetArchiveBot

Jun 26 2019

Voltmetro added a comment to T224715: tool translate: people having problem with load which does not complete.

@Petar.petkovic thank you. I will wait it to continue my translation.

Jun 26 2019, 8:08 AM · Language-Team (Language-2019-July-September), MW-1.34-notes (1.34.0-wmf.13; 2019-07-09), ContentTranslation

Jun 23 2019

Voltmetro added a comment to T224715: tool translate: people having problem with load which does not complete.

This error happens when user adds completely new reference (not with editing adapted reference).
CX data is stored in reference node, and since reference isn't going to cxserver for adaptation, we have undefined as data. That is stored in CX corpora when saving translation. When draft is loaded again, "undefined" (string) is passed to JSON.parse, which fails with SyntaxError: Unexpected token u in JSON at position 0.
That is what @Nikerabbit is talking about in T224715#5225548.
With 516574, I'm preventing "undefined" to be stored as data, which solves the problem for new translations, but existing ones are still affected.
To allow users affected by this bug to load their translation, we may need to check explicitly for "undefined" as reference data when loading drafts. Other approaches and ideas are welcome.

Jun 23 2019, 10:37 AM · Language-Team (Language-2019-July-September), MW-1.34-notes (1.34.0-wmf.13; 2019-07-09), ContentTranslation
Voltmetro added a comment to T224715: tool translate: people having problem with load which does not complete.

Same problem! My translate doesn't load so I can't publish it. Please fix it as soon as possible!

Jun 23 2019, 10:33 AM · Language-Team (Language-2019-July-September), MW-1.34-notes (1.34.0-wmf.13; 2019-07-09), ContentTranslation

Feb 19 2019

Voltmetro created T216555: Bot stopped working with an article.
Feb 19 2019, 8:58 PM · InternetArchiveBot