Parsing of bold and italics
Closed, ResolvedPublic

Assigned To
None
Priority
High
Author
bzimport
Subscribers
None
Projects
Reference
bz40
Description

Author: timwi

Description:
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1008516&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by rlandmann (rlandmann) 2004-08-13 07:58

Sometime in the last 48 hours or so, problems have
started to show up in articles where bold and italic text
are nested. Aircraft and ship articles often use this kind
of formatting, and while it's possible to "force" the
parser to render the text correctly by inserting a white
space, this is affecting existing articles...

See examples at [[CASA C-101]], [[Transall C-160]],
[[HMS Queen Elizabeth (1913)]]


Version: 1.3.x
Severity: normal

bzimport added a project: MediaWiki-Parser.Via ConduitNov 21 2014, 6:45 PM
bzimport set Reference to bz40.
bzimport created this task.Via LegacyAug 14 2004, 6:45 AM
bzimport added a comment.Via ConduitAug 14 2004, 7:30 AM

timwi wrote:

Patch against current CVS

Ouch. I'm responsible for this. :)

The attached patch suggests a possible fix. I can't test it now because my
local installation is not working. If you can test it, please do so and set the
'reviewed' keyword if it's working correctly.

Attached: patch.txt

bzimport added a comment.Via ConduitAug 14 2004, 8:33 AM

timwi wrote:

Tested and works :)

brion added a comment.Via ConduitAug 14 2004, 8:47 AM

Installed bugfix on live servers.

The bug is fixed, but old pages may still display the broken rendering due to page and parse caching. After they are edited, they should show
correctly.

Add Comment