wbcreateclaim does not support &bot=1
Closed, ResolvedPublic

Description

I've written a script that would mass-add properties, however it appears that wbcreateclaim does not support marking the edit as a bot. The output I got back from the server was (for one request):

{u'claim': {u'type': u'statement', u'mainsnak': {u'datavalue': {u'type': u'wikibase-entityid', u'value': {u'entity-type': u'item', u'numeric-id': 43445}}, u'property': u'p21', u'snaktype': u'value'}, u'id': u'q4384168$3390B137-306C-4D79-B842-9E79361BB21F', u'rank': u'normal'}, u'pageinfo': {u'lastrevid': 6229461}, u'warnings': {u'main': {u'*': u"Unrecognized parameter: 'bot'"}}}


Version: unspecified
Severity: normal

bzimport set Reference to bz44857.
Legoktm created this task.Via LegacyFeb 10 2013, 9:44 PM
jeblad added a comment.Via ConduitFeb 11 2013, 12:50 AM

This is a rather minor fix, but its an important one. Probably it is missing in all claims, qualifiers and reference modules, and also linktitles.

Legoktm added a comment.Via ConduitFeb 15 2013, 6:02 AM

Gerrit change #49205.

Legoktm added a comment.Via ConduitFeb 15 2013, 11:17 AM

(In reply to comment #2)

Gerrit change #49205.

Merged.

Abraham added a comment.Via ConduitFeb 20 2013, 4:22 PM

Verified in Wikidata demo sprint 33

Add Comment

Column Prototype
This is a very early prototype of a persistent column. It is not expected to work yet, and leaving it open will activate other new features which will break things. Press "\" (backslash) on your keyboard to close it now.