Page MenuHomePhabricator

Video not playing and "error: creating thumbnail" message when using temporal media fragments
Closed, ResolvedPublic

Description

The video File:Republica 2013 - Ai Weiwei.ogv on commons does not play when using both |start= and |end= parameters, sample:
[[File:Republica 2013 - Ai Weiwei.ogv|thumb|Interview with Ai Weiwei ...|upright=1.25|start=3:46|end=14:53]]
on http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Ai_Weiwei&oldid=561895502#Life_and_work . The video is not shown and the error message reads: "Error creating thumbnail: Invalid thumbnail parameters or image file with more than 12.5 million pixels"

This worked fine previously and still does on de.wiki: http://de.wikipedia.org/wiki/Ai_Weiwei#Leben

It works for me on en.wiki if I remove either the start or end parameter.


Version: unspecified
Severity: normal

Details

Reference
bz50336

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Medium.Nov 22 2014, 1:44 AM
bzimport set Reference to bz50336.
Sitic created this task.Jun 28 2013, 1:33 AM

Change 122273 had a related patch set uploaded by Brian Wolff:
Fix starttime <= endtime comparision

https://gerrit.wikimedia.org/r/122273

Change 122273 merged by Mdale:
Fix starttime <= endtime comparision

https://gerrit.wikimedia.org/r/122273

This should work again at wikipedia starting april 10.

Gilles raised the priority of this task from Medium to Unbreak Now!.Dec 4 2014, 10:24 AM
Gilles moved this task from Untriaged to Done on the Multimedia board.
Gilles lowered the priority of this task from Unbreak Now! to Medium.Dec 4 2014, 11:22 AM