Page MenuHomePhabricator

[Bug] Special:PagesWithBadges doesn't display some pages
Closed, ResolvedPublic

Description

In itwiki we have noticed that three pages are not displayed in Special:PagesWithBadges although they are configured as
"featured article" in Wikidata. The three pages are:

As you can see all of them are configured as "featured article", but they are not displayed in https://it.wikipedia.org/wiki/Speciale:PagesWithBadges?badge=Q17437796.

Event Timeline

Rotpunkt raised the priority of this task from to Needs Triage.
Rotpunkt updated the task description. (Show Details)
Rotpunkt added a subscriber: Rotpunkt.
Lydia_Pintscher renamed this task from Special:PagesWithBadges doesn't display some pages to [Bug] Special:PagesWithBadges doesn't display some pages.Sep 25 2015, 10:47 AM
Lydia_Pintscher triaged this task as Medium priority.
Lydia_Pintscher moved this task from incoming to ready to go on the Wikidata board.
Lydia_Pintscher added subscribers: Lydia_Pintscher, Bene.

Purged with forcelinkupdate, they all show up now.

Lydia_Pintscher claimed this task.

Thank you! I am going to close this then. They might just have gotten overlooked in the initial run.

Could this problem recur again and if so, in which conditions?

This seemed to have been a problem with the initial population of the data. So it should not happen again now. If it does we have another bug.

Hi, thanks Lydia I didn't want to modify the Wikidata items (neither the cache) to allow developers to investigate the problem. But if it is related to some initial condition then it's ok. Thanks.

No problem! And thanks. That's the right thing to do.

The initial purge has been done by a bot, not a maintenance script (T111025#1628416). Some jobs might have got stuck in the queue and have been killed.
However, at least on my test wiki, there doesn't seem to be any automation in place to update the page_props table on the client whenever a badge changes on the repo.

That would be bad. Bene: Can you confirm?