Page MenuHomePhabricator

User unable to log in since 2014-12-10 (Error: 503)
Closed, DuplicatePublic

Description

We have a report by a user who says, they cannot log in.

I can't log in to the Commons since two days. The error message is as follows:

''Our servers are currently experiencing a technical problem. This is probably temporary and should be fixed soon. Please try again in a few minutes.''

''If you report this error to the Wikimedia System Administrators, please include the details below.''
''Request: POST http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:UserLogin&action=submitlogin&type=login&returnto=Kezd%C5%91lap, from 10.20.0.131 via cp1066 cp1066 ([10.64.0.103]:3128), Varnish XID 4096443035''
''Forwarded for: XXX.XXX.XXX.XXX, 10.20.0.144, 10.20.0.144, 10.20.0.131''
''Error: 503, Service Unavailable at Fri, 12 Dec 2014 21:27:55 GMT''
[[User:Fizped|Fizped]] ([[User talk:Fizped#top|<span class="signature-talk">talk</span>]]) 23:03, 12 December 2014 (UTC)

Event Timeline

Rillke created this task.Dec 13 2014, 2:46 AM
Rillke raised the priority of this task from to High.
Rillke updated the task description. (Show Details)
Rillke added a project: acl*sre-team.
Rillke changed Security from none to None.
Rillke updated the task description. (Show Details)
Rillke added a subscriber: Rillke.

I have been unable for more than week to log in. Probably this does not depend on computer (I tried in public library and at home). Probably this does not depend on browser (I tried in Internet Explorer 11.0 and Firefox 34.0.5). Probably this is not Commons problem (happens in other projects also). After 33 seconds I get error message "Our servers are currently experiencing a technical problem. This is probably temporary and should be fixed soon. Please try again in a few minutes." But when entering wrong password, I get correct error message after less than 10 seconds. I have no unified account, because some Taivos in other projects – that's not me. But I registered a new account (this happened to be unified) and then I am able to log in normally. But, of course, this new account has no administrator buttons. I can still normally log into sites, not related with Wikipedia. 82.131.29.83 15:13, 13 December 2014 (UTC) (User:Taivo)

Have the same problem with my original account (Gebruiker:Piero) on nl.wikipedia. No problem with computer or IP-adress. Made a new account (Gebruiker:Pieroweert) which works perfectly. But I have no access to my original lists. Can not log in on Gebruiker:Piero, can log in on Gebruiker:Pieroweert

Steinsplitter added a comment.EditedDec 13 2014, 7:25 PM
This comment has been deleted.
Aklapper lowered the priority of this task from Unbreak Now! to High.Dec 14 2014, 10:01 PM
Aklapper edited projects, added Shell, Wikimedia-General-or-Unknown; removed acl*sre-team.