Page MenuHomePhabricator

[??] Connected Wikidata modules get no interwiki
Closed, ResolvedPublic

Description

This is same problem by modules on Wikidata as well, see for instance https://www.wikidata.org/wiki/Module:Wikidata or https://www.wikidata.org/wiki/Module:Interwiki. Maybe a problem in client configuration?

Event Timeline

matej_suchanek assigned this task to hoo.
matej_suchanek raised the priority of this task from to Needs Triage.
matej_suchanek updated the task description. (Show Details)
matej_suchanek added subscribers: matej_suchanek, hoo.
Restricted Application added subscribers: StudiesWorld, Aklapper. · View Herald TranscriptJan 11 2016, 3:12 PM

Change 263354 had a related patch set uploaded (by Hoo man):
Set NS_MODULE as a Wikidata client NS on Wikidata

https://gerrit.wikimedia.org/r/263354

hoo renamed this task from [Bug] Connected Wikidata modules get no interwiki to [??] Connected Wikidata modules get no interwiki.Jan 11 2016, 3:19 PM
hoo set Security to None.
Restricted Application added subscribers: JEumerus, Matanya. · View Herald TranscriptJan 11 2016, 3:19 PM
hoo added a comment.Jan 11 2016, 3:21 PM

I just looked at this very briefly and it turns out that we indeed don't have Wikibase client enabled for NS_MODULE on Wikidata. I can't think of a good reason for this, it probably just got forgotten initially.

Change 263354 merged by jenkins-bot:
Set 828 (NS_MODULE) as a Wikibase client NS on Wikidata

https://gerrit.wikimedia.org/r/263354

matej_suchanek closed this task as Resolved.Jan 13 2016, 4:22 PM
matej_suchanek removed a project: Patch-For-Review.
matej_suchanek removed a subscriber: gerritbot.