Page MenuHomePhabricator

Typo in the MediaWiki message "Editpage-invalidcontentmodel-text".
Closed, ResolvedPublic

Description

There is a typo in the MediaWiki message "Editpage-invalidcontentmodel-text". It reads: "The content model "$1" is not a supported." while it should read: "The content model "$1" is not supported." I originally reported this on translatewiki.net but was advised to report it here.

Event Timeline

Meno25 created this task.Sep 13 2016, 8:20 AM
Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptSep 13 2016, 8:20 AM
Meno25 updated the task description. (Show Details)Sep 13 2016, 8:22 AM
Legoktm claimed this task.Sep 13 2016, 9:18 AM
Legoktm added a subscriber: Legoktm.

Oops, my bad. Will fix.

Change 310254 had a related patch set uploaded (by Legoktm):
Fix typo in "editpage-invalidcontentmodel-text" message

https://gerrit.wikimedia.org/r/310254

Change 310254 merged by jenkins-bot:
Fix typo in "editpage-invalidcontentmodel-text" message

https://gerrit.wikimedia.org/r/310254

Legoktm closed this task as Resolved.Sep 13 2016, 9:40 AM
Restricted Application added a subscriber: TerraCodes. · View Herald TranscriptSep 13 2016, 9:40 AM

Change 310251 abandoned by Aklapper:
There is a typo in the MediaWiki message "Editpage-invalidcontentmodel-text". It reads: "The content model "$1" is not a supported." while it should read: "The content model "$1" is not supported."

Reason:
Superseded by merged https://gerrit.wikimedia.org/r/#/c/mediawiki/core/ /310254/

https://gerrit.wikimedia.org/r/310251

Restricted Application added a subscriber: alanajjar. · View Herald TranscriptJun 14 2018, 8:46 AM