Page MenuHomePhabricator

The scan does not appear when editing pages after update to MW 1.19 on Opera
Closed, ResolvedPublic

Description

Author: beau

Description:
A screenshot of the web browser

There is an issue when editing pages from Page namespace with Opera browser. The image is not shown, there is only black rectangle visible. Header and footer are visible, but they are supposed to be hidden by default. It seems that code attached by hookEvent( 'load', xxx ); never gets called.


Version: unspecified
Severity: major
OS: Linux
URL: https://pl.wikisource.org/w/index.php?title=Strona:PL_Juliusz_Slowacki_-_Mnich_09.jpg&action=edit

Attached:

Details

Reference
bz34732

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Medium.Nov 22 2014, 12:16 AM
bzimport set Reference to bz34732.
bzimport added a subscriber: Unknown Object (MLST).

We had some similar problems on beta before deploy, but fixed them. This looks like slowness with the thumbnailer.

beau wrote:

I am reopening, because I had checked with a debugger and the code is not executed. There is no <img> object at all.

beau wrote:

To be more precise: my test was performed on Opera 11.61 and this extension does not work properly. Its works fine on Firefox 10.0.1 and Chromium 17.0.963.56, so I would not blame thumbnailer.

zaran.krleza wrote:

I confirm : the image does not load under Opera (11.62) but does on Firefox and Chromium. It seems that the pr_load_image function is never called.

beau wrote:

I have submitted change I5042fac1 for review.

Tpt added a subscriber: Tpt.Dec 20 2014, 9:38 AM

Can someone with an old version of Opera (before the switch to Chromium) reproduce this bug?

GOIII moved this task from Backlog to Done on the ProofreadPage board.Jun 12 2016, 3:13 AM