Page MenuHomePhabricator

[TUX] Clicking group selector does nothing until data is loaded
Closed, ResolvedPublic

Description

How to reproduce:

  1. Open http://translatewiki.net/wiki/Special:Translate?tux=1
  2. Immediately start clicking the group selector "all"

Expected result:

The selector open immediately and gives feedback that data is being loaded.


Version: master
Severity: normal

Details

Reference
bz45559

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Normal.Nov 22 2014, 1:35 AM
bzimport set Reference to bz45559.

Not an enhancement. People think the group selector is broken.

(In reply to comment #1)

Not an enhancement. People think the group selector is broken.

In my case, I thought so mostly because after the first click which does nothing I clicked again reversing the first.

I found the following issues while testing latest master on https://dev.translatewiki.net/wiki/Special:Translate?tux=1&filter=%21translated&action=translate

  1. The dialog is misplaced (too much bottom right)
  2. I don't see loading animation

These issues have been resolved:

  1. The dialog opens immediately
  2. I see loading animation when switching to "Recent" tab

(In reply to comment #4)

I found the following issues while testing latest master on
https://dev.translatewiki.net/wiki/Special:
Translate?tux=1&filter=%21translated&action=translate

  1. The dialog is misplaced (too much bottom right)

I don't see it like this. I see it in the right place, but it's smaller than it eventually becomes. Firefox 19.

  1. I don't see loading animation

I confirm this.

These issues have been resolved:

  1. The dialog opens immediately

I confirm this.

  1. I see loading animation when switching to "Recent" tab

I confirm this.

Created attachment 11949
Screenshot of misplacement

Added screenshot from chrome.

Attached:

Reopening. Loading animation is not visible for the main tab.

yes, but you see the group list immediately right? Once data is ready, a trigger is fired to hide the animation and render results. In my observation this is even before you click the selector in most of the cases.

Closing this again, as the issue has been resolved. I opened bug 46829 for the remaining issue.