Page MenuHomePhabricator

1.17 deployment enables enhanced toolbar even when disabled in prefs
Closed, ResolvedPublic

Description

[[n:User:Dendodge]] has reported that the enhanced toolbar is shown on edit pages even when 'Enable enhanced editing toolbar', in the 'Editing' section of Special:Preferences is set to false.

I have been able to reproduce this bug on Chromium and Firefox.


Version: unspecified
Severity: normal
URL: http://en.wikinews.org

Details

Reference
bz27368

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Medium.Nov 21 2014, 11:14 PM
bzimport added a project: WikiEditor.
bzimport set Reference to bz27368.
MC8 created this task.Feb 12 2011, 9:04 PM

(In reply to comment #0)

[[n:User:Dendodge]] has reported that the enhanced toolbar is shown on edit
pages even when 'Enable enhanced editing toolbar', in the 'Editing' section of
Special:Preferences is set to false.

I have been able to reproduce this bug on Chromium and Firefox.

On which wiki?

MC8 added a comment.Feb 14 2011, 9:35 PM

enwikinews

I can't reproduce either. I'm going to close it unless someone can prove it's happening.

Wrong bug? I did find a database issue that's causing this. Reopening.

This seems to be caused by an empty value for the usebetatoolbar preferences for this user. This affects other preferences and other users as well, probably on all wikis. Either Tim or I will write a script to fix all of these and run it.

Moving to something to be fixed post (or even pre?) deployment. Since it seems to be DB, and not code, related.

This is caused by bug 27471

Should be fixed now, please confirm.

MC8 added a comment.Feb 18 2011, 1:21 AM

Works for me. I'll close this & reopen if other users report problems.

Thanks

GOIII moved this task from Backlog to Closed on the WikiEditor board.Apr 3 2016, 9:32 AM