Page MenuHomePhabricator

several bugs on deployment test site for 1.19
Closed, ResolvedPublic

Description

Hi, there are some reports from enwiki community:

user scripts are broken per

mw.util is undefined Is this class deprecated in 1.19? If so, what should we use instead? 
Also, the legacy importScript is undefined too. User:Thanks, This, that and the other (talk)

http://deployment.wmflabs.org/en_wikipedia/wiki/Europe - is broken

several other bug reports are coming


Version: unspecified
Severity: normal

Details

Reference
bz33578

Event Timeline

bzimport raised the priority of this task from to Normal.Nov 22 2014, 12:01 AM
bzimport set Reference to bz33578.
Petrb created this task.Jan 7 2012, 12:11 PM
Petrb added a comment.Jan 7 2012, 12:13 PM

the reason why it's in this category is because there is no other deployment category, deployment.wmflabs is a replacement of prototype afaik

The importScript issue should be fixed in r108222.

User scripts can't use mw.util unless they explicitly declare that they need it:

mw.loader.using( 'mediawiki.util', function() {

// This code will be executed (asynchronously!) once mw.util is loaded

} );

Petrb added a comment.Feb 6 2012, 1:59 PM

ok I will link all other reports from the page to this bug so that we can easily track them

Petrb added a comment.Feb 9 2012, 7:11 AM

I will check the details soon, the db itself (all tables) have around 38gb, it was a complete dump of simple

Petrb added a comment.Feb 9 2012, 7:12 AM

oh forget the previous comment pls (remove it)

Closing bug. 1.19 is gone and all issues got solved.