Page MenuHomePhabricator

Phabricator: new users get "Login cookie was set correctly, but your login session is not valid."
Closed, ResolvedPublic

Description

Hi someusers are reporting when registering for an account using MediaWiki OAuth.

They have said the following.

I just tried to report it on Phabricator. From the home page, I clicked "Report a problem", and it took me to a login screen. I clicked the "Mediawiki" button, and it took me to the MediaWiki's OAuth screen. After I clicked "Allow", it came back to Phabricator, and the message, "Login Failure. Login cookie was set correctly, but your login session is not valid. Try clearing cookies and logging in again."

Event Timeline

Paladox created this task.Jun 12 2015, 6:55 PM
Paladox raised the priority of this task from to Needs Triage.
Paladox updated the task description. (Show Details)
Paladox added a project: Phabricator.
Paladox added a subscriber: Paladox.
Restricted Application added subscribers: scfc, Aklapper. · View Herald TranscriptJun 12 2015, 6:55 PM
Aklapper triaged this task as High priority.Jun 13 2015, 11:20 AM

I reset the sessions of @Damian_Yerrick so hopefully that resolves the issue for this particular user until we can get the update pulled on wednesday.

Joe added subscribers: Unknown Object (User), Joe.Jun 17 2015, 6:53 AM

user @Elee reported having the same problem directly to me on IRC.

I removed @Elee's account at their request and asked them to reregister w/ ldap account so we'll see how that goes

This seems to be affecting users using LDAP credentials as well. Effectively, no one can register and get going in Phab at this time AFAIK.

chasemp raised the priority of this task from High to Unbreak Now!.Jun 17 2015, 3:24 PM
chasemp added a subscriber: greg.

I think this warrants UBN?

@greg and @mmodell -- I'llet you guys decide

chasemp renamed this task from Phabricator registering problem for some users to Phabricator: new users get "Login cookie was set correctly, but your login session is not valid.".Jun 17 2015, 3:25 PM
chasemp updated the task description. (Show Details)
chasemp set Security to None.

I applied a hotfix for this issue only so it should be resolved until I can get a regular update done.

mmodell lowered the priority of this task from Unbreak Now! to Medium.Jun 18 2015, 1:07 AM

I hope this is solved now by the hotfix?

hashar moved this task from INBOX to Done on the Release-Engineering-Team board.Jun 22 2015, 12:16 PM
mmodell claimed this task.Jun 23 2015, 4:23 PM

Have there been any new reports of this happening? I'm pretty sure it's resolved now, please reopen if there are further issues.

mmodell closed this task as Resolved.Jun 25 2015, 12:49 AM