Page MenuHomePhabricator

[wmf.5] timestamp for recent questions is not updated in Homepage Help desk and Mentorship modules
Closed, ResolvedPublicBUG REPORT

Description

  1. Go to Homepage and post a question to either Help desk or Mentor's page. The initial timestamp shows "Posted 0 seconds ago".
  2. Wait for some time - the label still reads: "Posted 0 seconds ago"

Log in/log out, navigating away and returning - do not change the label timestamp reading.

Details

Related Gerrit Patches:
mediawiki/extensions/GrowthExperiments : wmf/1.34.0-wmf.7QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted
mediawiki/extensions/GrowthExperiments : masterQuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted

Event Timeline

Restricted Application added a subscriber: Aklapper. · View Herald TranscriptMay 14 2019, 10:43 PM
Etonkovidova renamed this task from [betalabs] time stamp for recent questions is not updated in Homepage Help desk and Mentorship modules to [wmf.5] timestamp for recent questions is not updated in Homepage Help desk and Mentorship modules.May 17 2019, 12:25 PM
kostajh changed the subtype of this task from "Task" to "Bug Report".May 24 2019, 6:01 PM

Change 512926 had a related patch set uploaded (by Kosta Harlan; owner: Kosta Harlan):
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@master] QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted

https://gerrit.wikimedia.org/r/512926

Change 512926 merged by jenkins-bot:
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@master] QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted

https://gerrit.wikimedia.org/r/512926

Change 513300 had a related patch set uploaded (by Kosta Harlan; owner: Kosta Harlan):
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@wmf/1.34.0-wmf.7] QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted

https://gerrit.wikimedia.org/r/513300

Change 513300 merged by jenkins-bot:
[mediawiki/extensions/GrowthExperiments@wmf/1.34.0-wmf.7] QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted

https://gerrit.wikimedia.org/r/513300

Mentioned in SAL (#wikimedia-operations) [2019-05-30T18:47:37Z] <urbanecm@deploy1001> Synchronized php-1.34.0-wmf.7/extensions/GrowthExperiments/: [[:gerrit:513300|QuestionPoster: Correctly set timestamp when question is posted]] (T223338) (duration: 00m 51s)

Etonkovidova closed this task as Resolved.EditedMay 30 2019, 7:16 PM

The only problem with the fix - it seems to incorrectly updating those old timestamps (for questions) that had '0 sec' ago timestamp.

The only problem with the fix - it seems to incorrectly updating of old timestamps for questions that had '0 sec' ago timestamp.

Yeah, in the interest of time/effort, I opted to reset them to the current time since there should be fairly few of these.