VisualEditor: "Use an Existing Reference" option remains disabled for a reference inside Media Settings while there is a reference available to re-use in the page
Open, NormalPublic0 Story Points

Description

Screenshot

Steps to reproduce:

1.Open the page with VE
2.Add a text with reference
3.Add an image
4.Go to Media Settings for the image
5.Go to Insert>Reference

Observed Result:
Observe that, the "Use an existing reference " button remains disabled even if there is a reference added in the page

See the screenshot attached

Test Environment: https://test2.wikipedia.org/
Browser: Chrome Version 26.0.1410.65
OS: MAC OS X 10. 8. 5
Page:https://test2.wikipedia.org/wiki/Wmf12chrome?veaction=edit


Version: unspecified
Severity: normal

Attached:

Details

Reference
bz60919
bzimport raised the priority of this task from to High.
bzimport set Reference to bz60919.
Ryasmeen created this task.Feb 5 2014, 10:07 PM

Looks like we aren't copying over the internalList object from the parent dm document.

(In reply to Ed Sanders from comment #1)

Looks like we aren't copying over the internalList object from the parent dm
document.

Does that explain bug 58322 or bug 71214?

This is blocked by bug 47344, the infamous sub-documents bug.

Jdforrester-WMF lowered the priority of this task from High to Normal.Jan 15 2015, 12:29 AM
Jdforrester-WMF set Security to None.
Deskana closed this task as Resolved.Oct 25 2017, 11:00 AM
Deskana claimed this task.
Deskana added a subscriber: Deskana.

This specific problem doesn't happen any more, although there is some really weird UI stuff going on...

Restricted Application added a project: User-Ryasmeen. · View Herald TranscriptOct 25 2017, 11:00 AM

This specific problem doesn't happen any more, although there is some really weird UI stuff going on...

For posterity, the weird UI stuff is filed as T178986: Link and citation dialogues stretching vertically inside media caption.

Deskana set the point value for this task to 0.Oct 26 2017, 5:10 PM
Ryasmeen reopened this task as Open.Oct 30 2017, 8:24 PM

This specific problem doesn't happen any more, although there is some really weird UI stuff going on...

Actually this issue is still happening. It was about "Use an existing reference" button inside Media Settings>Cite> Basic reference dialog remaining disabled.

Updated screenshots: